Voor de zakenvrouw: drie eenvoudige, snelle en stijlvolle haarstijlen

Haarstijlen voor de zakenvrouw: drie eenvoudige en snelle kapsels

Ken je dat: je bent net geland op de luchthaven en moet je haasten naar die belangrijke afspraak, maar door je strakke planning en je vertraagde vlucht heb je nu geen tijd meer om je op te maken. Geen nood, want hier zijn drie eenvoudige, snelle kapsels die je vliegensvlug zelf kunt doen zodat je niet langer een afspraak mist.


1. Lage Zijvlecht

Vrouwen die regelmatig reizen kennen het wel: een haarstijl waarbij je haar in je nek valt, is allesbehalve comfortabel tijdens een vlucht. Met een paardenstaart of dotje in je nek kan je niet ongehinderd naar achteren leunen, terwijl je al zo weinig plaats hebt in een vliegtuig!
De oplossing: een lage zijvlecht, stijlvol en trendy tegelijk. Bovendien kan je met deze haarstijl je hoofd gemakkelijk tegen de rugleuning leggen. Rust en comfort gegarandeerd. Neem je haar aan één kant achteraan in je nek, maak vast met een elastiekje en begin te vlechten (probeer een visgraatvlecht als je handig bent). Maak het uiteinde vast met een andere elastiek en klaar is kees. Het leukste aan deze haarstijl is dat je met deze vlecht gewoon na het landen rechtstreeks naar je afspraak kunt gaan. Of maak de vlecht los voor mooi los, golvend haar. Je ziet, niets dan voordelen en zo eenvoudig om zelf te doen!

2. Stijl en Sluik

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Een ander handig kapsel voor drukke, reizende vrouwen is de stijle look. Met een stijltang creëer je in een handomdraai een gladde, zijdezachte look die gedurende de hele vlucht tot aan je zakenlunch mooi in model blijft zitten. Het enige wat je nodig hebt, is een degelijke haarborstel waarmee je gemakkelijk een slag in je haar kunt uitborstelen. Een kleine stijltang is ook altijd handig zodat je je kapsel snel nog wat kunt bijwerken.
Tip: de beste voorbereiding voor je op reis vertrekt, is je haar wassen met een moisturizer en een conditioner. Daarna drogen met een handdoek en behandelen met een haarspray die je haar beschermt tegen de hitte van de stijltang, in model houdt en een mooie glans geeft voor de rest van de dag. Neem tijdens de vlucht eventueel een stoffen haarelastiekje mee om een staart te maken. Zo krijg je geen klitten of een slag in je haar en blijft het glad en sluik.

3. Easy Airport Bathroom Style

Je kan je haar ook laag dragen tijdens de vlucht en bij aankomst een eenvoudige chignon maken. Probeer eens een lage chignon of een nonchalant knotje voor een stijlvolle look — Dit kapsel kan je zelfs heel snel maken in het toilet van de luchthaven, perfect voor dames die regelmatig reizen.


Ontdek al onze mode & beauty tips op Style United

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279