Tips voor zacht én vol haar

Tips voor zacht én vol haar

Tips voor zacht én vol haar

De trend voor het nieuwe seizoen is zacht, vol en glanzend haar in zachte, sensuele golven alsof een windvlaag het net een beetje warrig heeft gemaakt. Voor de dames onder ons die kampen met fijn haar dat zich niet makkelijk laat stylen, lijkt dit een onmogelijke opgave. Maar zelfs haar dat snel plat zit, kan weer terug tot leven gebracht worden met strategische gebruik van föhn, borstel en de juiste stylingproducten. Lekker in het Leven verklapt je de geheimen van haar dat er altijd speels, energiek en glanzend uitziet.

1. Operatie zachtheid, beginnend bij shampoo 
Je haar ziet er schitterend vol uit als het gehydrateerd en diep gevoed is. Soms is het makkelijker gezegd dan gedaan om voor hydratatie én lichtheid tegelijk te zorgen. Het geheim? De nieuwste generatie producten voor fijn haar hebben innovatieve formules die het resultaat zijn van de laatste technologie. Kies ultra-zachte shampoos die diep reinigen zonder de haarvezel te verzwakken en conditioners met speciale micro-verstevigende elementen die voor je haar zorgen door het te hydrateren zonder te verzwaren. Ze zijn makkelijk uit te spoelen en laten geen sporen achter die je haar kunnen verzwaren. Zelfs de nieuwste haarmaskers hebben ultra lichte formules die voor een intensieve hydratatie zorgen met een vederlicht effect. Een heerlijke hoofdmassage geeft je haar net dat tikje extra.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

2. Extra verwennerij voor dunner, fijner haar
Fijn haar is dunner dan andere haartypes. Het is dan ook heel normaal dat het minder volume heeft en snel plat gaat liggen, zeker bij de wortels. Er bestaan veel producten om fijn haar dagelijks te stylen – alleen lichte formules zorgen voor zachtheid en glans met volume. Zelfs een paar tips kunnen al een groot verschil maken zoals je haar ondersteboven drogen en het overdag niet te borstelen. Het juiste kapsel? Gelaagd, maar niet teveel, om de lengtes van gewicht te sparen en om het haar body te geven. Als de vorm van je gezicht het toelaat dan kies je het beste voor een korte lijn – veel makkelijker te stylen en het volume te behouden dan met langer haar.  

3. Op een goede manier gestyled wordt het al snel zacht
Zelfs professionele styling kan body, luchtigheid en extra glans aan het haar geven. Welk product is het best? Een mousse die voor zacht, vol volume zorgt en body geeft zonder het haar te verzwaren door de natuurlijke beweging van het haar te ondersteunen. Na het wassen gebruik je een of twee dotjes van het product, zorg ervoor dat je het goed verspreid over de haarwortels. Kam het door met een grove kam en droog zoals gewoonlijk. En als je tijdens de dag je coupe nieuw leven in wilt blazen en het volume wilt benadrukken? Gewoon de wortels lichtjes touperen met een fijne kam en lichtjes sprayen met een klein beetje haarlak.

Neem hier een kijkje voor de juiste haarverzorgingsproducten.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...