Straal net als Lucy Liu

Straal net als Lucy Liu

Lucy Liu is een actrice met stijl. Jij kunt een beetje van Lucy’s stijl stelen met deze city inspired looks. Voor je het weet loop je zelf stralend als een ster over de rode loper!


Lucy’s werk
Lucy Liu is internationaal bekend geworden door haar rol van Ling Woo in de tv serie Ally McBeal. En waarschijnlijk ken je haar ook van de film Charly’s Angels, waarin ze samen met haar hartsvriendinnen Cameron Diaz en Drew Barrymore speelde. Haar laatste film in Amerika Marry me gaat over daten en tegenwoordig is Lucy druk bezig met kunst!

Lucy’s looks
In elke rol ziet Lucy Liu er stralend uit: met haar sportieve maar op en top elegante figuur, stralende ogen en lange glanzende haar. Vooral haar prachtige lokken kun je niet over het hoofd zien. Of ze het nu superglad draagt of een berg krullen op haar hoofd heeft.

Wat heeft Lucy Liu tijdens het reizen altijd in haar tas?
Lucy vertrekt niet zonder haar hand cleaner, lipbalsem en de antistatische haarborstel van Braun. De lucht in het vliegtuig is erg droog en ze valt vaak in slaap tijdens de reis. Dan gebruikt ze als ze wakker wordt deze antistatische borstel, om haar haar weer glad en glanzend te maken. Lucy vindt een borstel dan het meest praktisch, want een haarspray is tegenwoordig lastig langs de douane te krijgen. In haar koffer zit ook altijd een straightener, zodat ze er ook op lange en verre reizen goed uitziet.

City style inspirations
Lucy’s haar ondergaat tijdens filmrollen en in het dagelijks leven veel transformaties. Overdag draagt ze het casual of chic en voor glamour events, diners of feestjes verandert ze het naar een klassieke of dramatische look. Haar haardracht is eigenlijk één groot stylingverhaal! Lucy Liu reist veel en laat zich dan ook inspireren door de plaatsen en steden die ze bezoekt:

Rio de Janeiro: dagelijkse look
Rio is sensueel, hot, sexy en gonst van blijheid. Vooral tijdens carnaval: vrolijke gezichten, kleurrijke outfits en dansende mensen. De Rio haarstijl van Lucy Liu draait dan ook om fun, feest, kleur, textuur en beweging. Een casual look met een elegante slag in het haar. Want je haar moet natuurlijk wel kunnen bewegen als je aan het dansen bent!

Braun Silk-épil 7771&7791 Dual Epilator Wet & Dry
Braun Silk-épil 7771&7791 Dual Epilator Wet & Dry
(1302)

Voor een langdurig gladde huid; ook onder water te gebruiken!

Ontdek nu!

Parijs: klassieke avond look
Parijs is chic én relaxt. Kortom, en stad waar je geniet van het leven. Lucy Liu heeft een paar maanden in Parijs gewoond en zo een love for live relatie met deze stad gekregen. Zo geniet ze enorm van de uitgebreide lunchcultuur in Parijs, want Lucy is dol op lekker eten! Haar Parijse look is geïnspireerd door een klassieke look à la Catherine de Neuve: elegant, mooi en typisch Parisien. Lucy’s tip: drink warme chocolademelk bij Angelina.

Day look – Londen: sleek hair
Londen is een stad vol historie, fashion en natuurlijk bekend van het reuzenrad ‘The Eye’ van waaruit je een prachtig uitzicht over de stad hebt. “Mijn beste souvenir uit Londen is Jack, een Engelse labrador van 7 jaar, die Lucy als puppy kreeg: haar beste maatje” aldus Lucy. Maar in Londen verandert het weer constant. Door het vochtige klimaat heeft je haar de neiging om te gaan krullen. Lucy’s London look is stijl & glad: een chique en moderne look die ze met scheiding aan de zijkant of in het midden draagt.

Evening look - Cairo: chic & classy
Lucy Liu bewaart kaartjes en reisherinneringen in een plakboek. Ze probeert ook altijd iets mee te nemen voor haar petekind, bijvoorbeeld een kerstcadeautje. De Majestueuze sfinx en Egyptische piramides zijn de inspiratie geweest voor haar Cairo look. Want ook tijdens haar verre reizen wil Lucy Liu gezond en glanzend haar!

Leer hoe je zelf deze day & evening looks kunt creëren. Bekijk de video’s: Sleek to Chic (Londen en Cairo look) en Casual to Classic (Rio en Paris look).

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279