Stijl je haar zelf

Stijl je haar zelf

Vind jij het ook zo moeilijk om je eigen haar te stijlen en een mooie look te creëren? Regelmatig ‘ruzie’ met krulspelden, stijltang of föhn? Lekker in het leven heeft handige en leuke haarstijltips voor je verzameld.


Als je net bij de kapper bent geweest, heb je mooi glanzend haar met meer volume dan normaal. Maar hoe krijg je dit zelf voor elkaar? Bij elke föhn zit een platte opzetmond die je eraf kunt halen. Met behulp van dit opzetstuk, kun je jouw haar perfect van de wortels tot de punten föhnen. Hierdoor gaat je haar zo mooi glanzen! Wil jij extra volume, pak dan de grote ronde 'diffuser'. Deze zit bij de luxe varianten in de doos. Leg je haar 20 tot 30 seconden op de kop, terwijl deze aan staat. Kneed je haar daarna door en bewonder je zelf 'gestylde' kapsel!

Borstels

Elk type borstel heeft andere stylingvoordelen. Ronde borstels zijn perfect om je haar onderin volume te geven, hoe dikker, hoe beter! Maar met een smalle ronde borstel kun je je haar weer net dat beetje extra volume bij de haarwortels geven. Om korter haar wat meer volume te geven, gebruik je een borstel waarvan de stekeltjes ook naar de zijkant wijzen. Wil je krullen en volume? Kies dan voor krulspelden.

Krulspelden

Föhn je haar zodat het net iets droger is dan handdoeknat haar. Breng de krulspelden een voor een in en zet deze vast met een clip of speld. Föhn je haar droog als je alle krulspelden hebt ingerold. Laat je haar na het föhnen even afkoelen, want dan blijft jouw kapsel beter in model. Wil je nog meer volume? Gebruik dan grotere krulspelden achter op je hoofd. Tip: Je kunt natuurlijk ook krullen maken met de Braun krultang Satin.Hair SensoCare!

Braun Silk-épil 7771&7791 Dual Epilator Wet & Dry
Braun Silk-épil 7771&7791 Dual Epilator Wet & Dry
(1302)

Voor een langdurig gladde huid; ook onder water te gebruiken!

Ontdek nu!

Creëer een chique look met de stijltang

Voor mooi glad haar gebruik je een stijltang. Zet de bovenste laag van je haar vast en begin met de onderlaag van jouw haar. Pak steeds kleine plukjes en kam deze van boven naar beneden door. Volg de kam met de stijltang. Beweeg de tang in een soepele beweging over je haar. Zo maak jij zelf een steile en 'classy' look!

Stijltang tips:

  • Neem de tijd, zo krijg je het beste resultaat!
  • Gebruik een stijltang alleen op schoon en droog haar.
  • Heb je fijn of dun haar? Gebruik dan een stijltang met een temperatuurregelaar en kies de laagste stand.
  • Gebruik een keramische stijltang. Deze glijdt het makkelijkst door je haar!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...