Steek je haar eens op!

Steek je haar eens op!

De chignon, een tijdloos en stijlvol knotje dat je absoluut eens moet proberen. Dit opgestoken kapsel past perfect bij elke gelegenheid en met een paar kleine veranderingen en wat krullen erbij, is het zelfs geschikt voor een huwelijk.


Een opgestoken kapsel is de ideale manier om mooie oorbellen of een prachtige halsketting te accentueren en het past perfect bij je one shoulder of strapless jurk die je bewaart voor speciale gelegenheden. Hieronder volgt een snelle en handige manier om zelf een eenvoudige chignon te maken.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid
   

Steek je haar eens op!

1. Voorbereiding

Goed nieuws, want een chignon vraagt maar een beetje voorbereidingswerk voor je kan beginnen met het stijlen zelf. Maak om te beginnen je haar glad met een haardroger of een stijltang. Gebruik hierbij een klein beetje serum om je haar te beschermen en die schitterende glans te geven. Zo krijg je mooi, glanzend haar waardoor je chignon nog mooier wordt.

   

Steek je haar eens op!

2. Paardenstaart

Föhn je haar naar achteren en maak een strakke paardenstaart met een haarelastiekje. Afhankelijk van welke look je wil creëren, maak je een hoge of een lage staart. Met een lage paardenstaart krijg je een elegante chignon, met een hoge ga je voor een meer casual look. Als je hiermee klaar bent, wikkel je een tweede elastiekje rond het uiteinde van je paardenstaart, enkele centimeters boven het uiteinde.

   

Steek je haar eens op!

3. Touperen

Met de laatste centimeters haar aan het uiteinde van de staart maak je een soort van balletje door deze haren tegen te kammen (touperen). Vervolgens rol je dit balletje naar het midden van de paardenstaart tot aan de hoofdhuid. Maak alles vast met haarspeldjes die bij je haarkleur passen.

   

Steek je haar eens op!

4. Finishing touch

Deze eenvoudige chignon kan je op tal van manieren een eigen persoonlijke touch geven. Versier je kapsel met enkele speldjes en klemmetjes en breng wat accessoires aan boven of naast de chignon. Of maak wat krullen van losse haarlokken voor een meer elegante look.


Ontdek al onze mode & beauty tips op Style United

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279