Prachtige krullen in 7 stappen

Prachtige krullen in 7 stappen

Met rollers kan je prachtige krullen creëren. Wij tonen je stap voor stap hoe je die krullen tevoorschijn tovert. Probeer het maar – het is echt niet zo moeilijk!


Was en verzorg je haar eerst met een verzorgende shampoo en conditioner. Daarna ben je klaar voor de start!

Stap 1: verdeel wat Aussie Miracle Styling Mousse over je handdoekdroge haar en kam het door met een fijne kam.

Stap 2: verdeel je haar in drie delen: de bovenkant van je hoofd, gescheiden boven de slapen en twee delen opzij onder de slapen naar de achterkant van je hoofd toe.

Stap 3: begin met de lokken op je voorhoofd. Maak ze net iets smaller dan de rollers. Kam deze lokken naar boven en plaats de rollers in het midden, aan de binnenkant.

Stap 4: trek de roller nu naar de puntjes, wikkel deze rond de roller en ga zo door tot tegen tot je bij je hoofd bent. Voor een maximaal volume komen de rollers tot tegen de haarlijn aan en zet je ze vast met een speldje.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 5: doe nu hetzelfde met de volgende lokken: begin bovenaan je hoofd en ga zo door naar achteren, doe daarna de zijkanten van voor naar achteren.

Stap 6: föhn je haar voorzichtig en laat de rollers minstens 20 minuten zitten. Volg de instructies op het product. Verwijder de rollers door ze zachtjes uit het haar te laten glijden.

Stap 7: ontwar je krullen voorzichtig met je vingers en fixeer het geheel met haarlak.

Extra tip over de verschillende soorten rollers: guitige pijpenkrullen krijg je met papillotten (smalle schuimrubberen rollers); voor volume kies je voor dikke warme rollers. De volgende regel is van toepassing op de verschillende soorten rollers: dunne rollers vooraan, grote rollers achteraan creëren een natuurlijke look. Dunne rollers onderaan, grote rollers bovenaan creëren een maximaal volume in je hele kapsel.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...