Bruidskapsels voor lang haar

Bruidskapsels voor lang haar

Wil je graag een perfect bruidskapsel voor lang haar? Ontdek dan de beste opsteektips voor lang haar van onze experts voor een onvergetelijke dag.


We weten allemaal hoe we mooi lang haar kunnen hebben, maar in dit artikel leggen we een simpele opsteektechniek uit voor lang haar die gebaseerd is op een opsteekkapsel voor halflang haar. Met dit eenvoudige bruidskapsel zal je er fantastisch uitzien op je grote dag, ben je er klaar voor?

Bruidskapsel voor lang haar

De techniek voor het opsteken van lang haar komt grotendeels overeen met de opsteektechniek voor een kapsel met halflang haar, maar er zijn enkele verschillen. Voor het bruidskapsel voor lang haar hebben we een haardonut, een haarborstel, een transparant (of in dezelfde haarkleur) haarelastiekje, schuifspelden en haarlak nodig.

De grootte van de haardonut is afhankelijk van de lengte en de kleur van ons haar. Voor langer haar is het gebruikelijk om een wat grotere haardonut te gebruiken, maar let op dat de haardonut niet te groot is!

Stap 1: Maak een paardenstaart op de hoogte waar je je haar wilt opsteken. Voor een bruidskapsel voor lang haar is halverwege het hoofd een prima hoogte om je paardenstaart te maken.

Stap 2: Haal je paardenstaart voorzichtig door de haardonut heen.

Stap 3: Buig je hoofd naar voren en verdeel je haar gelijkmatig over de haardonut heen.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Mooi lang haar voor het opsteken

Stap 4: Borstel je haar voordat je verder gaat met opsteken goed door tot het glanst en zijdezacht aanvoelt.

Stap 5: Draai het transparante elastiekje (of elastiekje in je eigen haarkleur) voorzichtig rond aan de basis van de haardonut. Let erop dat je bruidskapsel niet door de war gaat.

Stap 6: Je hebt mooi lang haar, dus probeer daar ook vooral goed gebruik van te maken! Verdeel je haar in tweeën vanaf het begin. Rol vervolgens het haar volledig om de haardonut heen en zet het vast met schuifspelden.

Stap 7: Wil je graag dat je bruidskapsel voor lang haar perfect blijf zitten? Spuit dan een beetje haarlak op de haardonut en op de rest van het hele kapsel.

Klaar! Met deze tips heb je een bruidskapsel voor lang haar zonder er al te veel tijd aan kwijt te zijn. Vergeet vooral niet om van te voren je haar te verwennen met een goede shampoo , zodat je haar elke dag, maar met name op je grote dag, extra mooi en zijdezacht is.

En welke kapsels gebruiken jullie om lang haar te laten schitteren?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Vrouwen onder elkaar, praat mee!