Bruidskapsels: opsteekkapsels voor kort haar

Bruidskapsels: opsteekkapsels voor kort haar

Op zoek naar een bruidskapsel voor kort haar? Dit zijn onze stap-voor-stap tips voor een elegant en trendy opsteekkapsel.


Volgens de nieuwste haartrend doet kort haar het bijzonder goed. Ook al weet je inmiddels hoe je je haar verzorgt, toch kan een feestkapsel voor kort haar heel wat ingewikkelder lijken dan voor langer haar. Maar geen nood! We laten in enkele eenvoudige stappen zien hoe kort haar kan schitteren met een prachtig bruidskapsel voor kort haar. Dankzij dit dynamische en moderne opsteekkapsel zijn alle ogen op de bruid gericht op de grote dag! Overtuigd? Dan zijn hier onze tips voor een stralend bruidskapsel voor kort haar!

Voorbereiding van een bruidskapsel voor kort haar

Stap 1: Borstel eerst je haar. Neem daarna een elastiekje en maak van je korte haar een half staartje. Om te vermijden dat het staartje in de weg zit voor de rest van het kapsel, zet je het boven op je hoofd vast met een klemmetje.

Stap 2: Maak met een ander elastiekje van de onderste haarlokken een kleine paardenstaart.

Stap 3: Verdeel deze paardenstaart vervolgens in twee delen, precies bij de haaraanzet tussen je hoofd en het elastiekje. Pak daarna de rest van de paardenstaart, rol deze naar buiten toe op en duw deze in de ontstane opening. Het is niet de bedoeling dat je het haar er volledig door steekt, maar om een knotje te maken als voorbereiding op je bruidskapsel voor kort haar.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bruidskapsel voor kort haar: en daarna?

Stap 4: Maak nu van de halve staart een hoge paardenstaart, als er nog plukjes los zouden hangen.

Stap 5: Trek de paardenstaart iets losser en maak zoals hierboven een opening en rol de staart op, maar nu naar binnen toe.

Stap 6: Dit is de laatste stap voor je bruidskapsel voor kort haar! Pak de onderste haarpartij en drapeer deze over de pas afgewerkte partij. Zet daarna alles vast met een paar schuifspeldjes en klaar!

Voor een optimaal resultaat: geef je je haar een boost met een goede shampoo!

Wat zijn jouw tips voor kort haar?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Vrouwen onder elkaar, praat mee!