Maak indruk met een mooie, volle haardos

Maak indruk met een mooie, volle haardos

Met futloos haar ga je liever niet de deur uit. Maar met deze nieuwe, innovatieve collectie van head&shoulders creëer je een mooie, volle haardos in drie simpele stappen. Zo hoeft je haar nooit meer een reden te zijn om thuis te blijven.


Zelfs al heb je een top-outfit gekozen en je make-up perfect aangebracht, dan kan futloos en slap haar je zelfvertrouwen compleet onderuit halen. Om je fantastisch te voelen, heb je ook fantastisch haar nodig!

Wat je eet, hoeveel stress je hebt, hoeveel slaap je krijgt en zelfs het weer hebben invloed op hoe jouw haar eruit ziet en voelt. Wie dikkere, vollere lokken wil, moet zorgen voor gezond haar van wortel tot punt. dik&sterk, de nieuwste innovatie van head&shoulders, doet je haar dubbel zo dik lijken na slechts één behandeling. Een ware boost voor je zelfvertrouwen!

Head&Shoulders Voedende verzorging
Head&Shoulders Voedende verzorging
(5)

Voedt haar en hoofdhuid

Ontdek nu!

De head&shoulders dik&sterk collectie bestaat uit een shampoo, conditioner en Tonic voor Extra Dik Haar. De tonic bevat een innovatief complex met drievoudige werking voor onmiddellijk zichtbare resultaten en blijvend, voller, sterker haar. De shampoo en conditioner werken samen om de gezondheid van hoofdhuid en haar op lange termijn te verbeteren. De producten bevatten uiteraard ook de technologie waar head&shoulders zo bekend mee is geworden zodat je altijd 100% roosvrij voor de dag komt. 

Zo gemakkelijk is het dus om haar te krijgen waar je trots op kan zijn. Nu kan je haar er net zo geweldig uitzien als jijzelf. Met dubbel volume is het hoog tijd om dubbel zoveel indruk te maken.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Kaatje038

Kaatje038

gemeld

Ik ga hem zeer zeker kopen...

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279