Innovatieve haartechnologie

Innovatieve haartechnologie

head&shoulders lanceert vernieuwende haartechnologie met collecties dik&sterk en anti-haaruitval.


Dun, futloos haar is een probleem waarmee iedereen wel eens te maken heeft. Het heeft invloed op hoe je je voelt en uiteindelijk ook op je zelfvertrouwen. Daarom ontwikkelden de wetenschappers van head&shoulders innovatieve producten om haar dikker en voller te maken. Ze ontdekten dat beschadigd haar een belangrijke reden is voor haaruitval. De twee nieuwe collecties die zij creëerden, zorgen voor haar dat sterker en weerbaarder is met als resultaat een vollere en dikkere haardos.

Een volle haardos met de dik&sterk collectie
De head&shoulders dik&sterk collectie werd speciaal ontwikkeld voor vrouwen die graag voller haar met meer volume willen. De collectie bestaat uit een shampoo, conditioner en een Tonic voor Extra Dik Haar. De head&shoulders Tonic voor Extra Dik Haar bevat een intelligente mix van vitamines in het ‘complex met drievoudige werking’. Het bevat Vitamine B5, bekend om zijn verzachtende en voedende kwaliteiten en Vitamine B3 wat de hoofdhuid versterkt om haaruitval te voorkomen. De formule werd speciaal ontwikkeld om iedere aparte haarvezel te beschermen en verstevigen.

Head&Shoulders Voedende verzorging
Head&Shoulders Voedende verzorging
(5)

Voedt haar en hoofdhuid

Ontdek nu!

De innovatieve anti-haaruitval collectie
Dunner wordend haar is ook een veelvoorkomend probleem bij mannen. Daarom gebruikte head&shoulders de jarenlange expertise in het verzorgen van haar en hoofdhuid om een innovatieve collectie voor mannen te ontwikkelen. De anti-haaruitval collectie bestaat uit een shampoo, 2-in-1 shampoo en tonic. De anti-haaruitval Tonic voor mannen bevat een actieve formule met cafeïne. Dit bevordert de microcirculatie en verbetert de doorbloeding. De tonic geeft onmiddellijk zichtbare resultaten vanaf het eerste gebruik en verbetert ook de gezondheid van het haar op lange termijn.

Het geheim van mooi en voller haar begint bij een gezonde hoofdhuid en goede verzorging van de haarvezel zelf. head&shoulders is al meer dan 60 jaar dé expert in het behandelen van roos. De nieuwe Tonic voor Extra Dik Haar en de anti-haaruitval Tonic komen dan ook voort uit deze kennis om het haar te beschermen en verbeteren, voor nu en voor later. Gebruik deze producten in combinatie met de head&shoulders collecties voor een all-round bescherming en gezonder haar. Het resultaat? Voller, sterker en jaloersmakend haar!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Na 3 zwangerschappen is mijn haar dunner en futloos....ik heb de shampoo, de conditioner en de tonic nu een week of 6 gebruikt. Ik merk dat mijn haar meer volume heeft, beter te modelleren en er verzorgder/glanzender uitziet. Ik ga er zeker mee door! Het is een aanrader!

  • melden
kareltje5

kareltje5

gemeld

Mijn man gebruikt de anti-haaruitval nu 2 weken. Zijn hoofdhuis is rustiger, zijn haar ziet er verzorgder en voller uit. Kunnen nog niet constateren dat er meer haar bijkomt of minder uitvalt. Maar tot dusver wel tevreden.

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279