Hoe zorg je voor lang haar?

Hoe zorg je voor lang haar?

Het sleutelwoord voor mooi lang haar is hydratatie. Nooit meer droge en gespleten haarpunten, dankzij onze speciale verzorgende producten voor stralend en gezond haar.


Het sleutelwoord voor mooi lang haar is hydratatie. Nooit meer droge en gespleten haarpunten, dankzij onze speciale verzorgende producten voor stralend en gezond haar.

Wie heeft nooit gedroomd van lang en dik haar, echte leeuwinnenmanen waarbij elk kapsel mogelijk is? Niet alleen moet je heel veel geduld hebben totdat je haar lang genoeg is, maar dit soort haar heeft ook veel zorg en aandacht nodig. De lokken en punten zijn niet beschermd tegen uitdroging, vooral omdat je ze niet zo makkelijk aan de lucht kunt laten drogen en omdat herhaaldelijk föhnen de haarvezels beschadigt. Geen paniek, want dit zijn onze tips om mooi lang haar te krijgen.

De shampoo: Kies altijd een shampoo op basis van je haartype. Lang fijn haar heeft niet dezelfde behoeften als lang dik of gekleurd haar. Houd hier dus rekening mee bij je keuze. Afhankelijk van het gewenste resultaat kun je ook een shampoo kiezen die je volume een boost geeft (Aussie Aussome Volume shampoo), of die juist helpt om dat lastige pluizige haar onder controle te krijgen (Aussie Frizz Miracle Shampoo).

De conditioner: Je lange haar heeft conditioner nodig om klitten te voorkomen. Gebruik na elke wasbeurt een conditioner om je haar gemakkelijk te kunnen kammen. Dat bespaart niet alleen frustratie maar ook heel veel tijd!

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Het masker: Door föhnen en borstelen raken lange haren en vooral de punten beschadigd. Om je haar diep te voeden, kun je het behandelen door één keer per week een voedend masker zoals Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor, aan te brengen. Laat het masker 3 minuten inwerken en spoel je haar daarna goed uit.

Met deze volledige behandeling heb je altijd verleidelijk haar!

“There’s more to life than hair, but it’s good place to start” - The Aussie philosophy

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Wassen met vettige shampoo aan de lucht laten drogen nadat ik het nat gekamd heb in een knot. Sochtends de vingers er door heen Want ik heb krul haar.

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...