Hoe maak je een gevlochten knot?

Hoe maak je een gevlochten knot?

‘s Ochtends na het douchen, aankleden en opmaken, is er nooit genoeg tijd over om iets leuks met je haar te doen. Maar het is mogelijk om een mooie knot te maken in slechts een paar minuten. Je moet alleen weten hoe het werkt. Lekker in het Leven legt je stap voor stap uit hoe je zelf zo’n hippe gevlochten knot maakt.


Elke ochtend dezelfde vraag: wat kan ik doen met mijn lange haar? Vooral omdat we niet allemaal styliste zijn, we niet per se veel accessoires hebben en al helemaal niet veel tijd! Maar een unieke stijl hoeft niet zo moeilijk te zijn, wij hebben de oplossing: een gevlochten knot!

Voor een perfect resultaat heb je glad haar nodig dat makkelijk in model te brengen is.

Als je haar glad en zacht is, kan je aan de slag! Start aan één kant. Neem een lok haar bij je oor en draai de lok om een spiraal te maken. Neem de lok achter het hoofd en draai hem strak aan zodat hij opgedraaid blijft. Houd de eerste spiraal met één hand vast en maak met de andere hand een zelfde soort spiraal achter je andere oor.

Neem de twee spiralen samen zoals voor een lage paardenstaart. Let op: draai de spiralen goed strak aan zodat ze niet uitzakken!

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Nu gaan we vlechten. Afhankelijk van hoe dik je haar is, vlecht je losjes voor een dikke of strak voor een dunne stijl.

Zodra de vlecht klaar is, draai je hem om zichzelf heen in een knotje.

Zet vast met speldjes. Om te voorkomen dat de knot er te streng uitziet, pluk je aan de zijkanten wat haar los. Dit geeft de look een meer naturel uiterlijk.

En klaar! Een romantische, vrouwelijke stijl in maar een paar minuten. Minimale inspanning, maximaal effect. Perfect!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

jeannet55

jeannet55

gemeld

Wat ben ik toch blij met deze site "lekker in het leven". Deze uitspraak is dankzij deze site méér dan waar! Fijne Koningsdag (helemaal dankzij het kapsel dat ik dankzij deze tip had!).

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...