head&shoulders: test jouw hoofdhuid

Wist je dat krabben, net als gapen, aanstekelijk werkt? Doe onze videotest en kijk of het jou lukt met je handen uit je haar te blijven. Plus: de beste tips & tricks om een gevoelige hoofdhuid te verzorgen.


Uit studies blijkt dat het gevoel dat iets kriebelt, net als gapen, aanstekelijk werkt. Van iemand die over jeuk of – erger nog – over luizen praat, krijg je meteen zelf ook overal kriebels.

Je uiterlijk bepaalt voor een groot deel je zelfvertrouwen. Je haar speelt daarbij een belangrijke rol. Denk maar eens aan iets onschuldigs als roos, een geïrriteerde, droge of gevoelige hoofdhuid. Als je hier last van hebt, kan dit je erg onzeker maken en er zelfs voor zorgen dat je minder vrij bent om allerlei leuke dingen te doen.

Gelukkig is er een snelle oplossing voor je probleem. head&shoulders instant relief verzacht en kalmeert je hoofdhuid meteen. Het verwijdert roos voor 100%* door de MicroZync-formule die meteen geactiveerd wordt zodra deze in contact komt met een vette hoofdhuid en oorzaken van irritatie.
Er zijn momenten waarop je zelfvertrouwen je niet in de steek mag laten. Of het nu om je privéleven of je werk gaat, je zit niet te wachten op twijfels en onzekerheid en nog minder op roos en jeuk. Het instant-assortiment van head&shoulders helpt je om de uitdagingen in je leven vol zelfvertrouwen aan te pakken.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

*zichtbare roos bij regelmatig gebruik, bij 126 personen is 100% van de zichtbare roos verdwenen (op basis van een klinische studie bij 280 personen).

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

bregje

bregje

gemeld

lijkt me heerlijk

  • melden

Tomaat1958

gemeld

Ik ben heel blij met head & shoulders alle producten trouwens!

  • melden

Lekker ruikende shampoo en erg zacht! ben het net aan het testen dus zal merken of het goed werkt!

  • melden
Gredi

Gredi

gemeld

Head en Shoulders getest en inderdaad geen schilfers meer.

  • melden
Truus1962

Truus1962

gemeld

Head en shoulders getest , ik had last van veel irritatie op de hoofdhuid, wat verrassend dat ik er geen last meer van heb. De jeuk is weg een heerlijk gevoel.

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279