Haarvragen? Onze kapper heeft antwoorden!

Haarvragen? Onze kapper heeft antwoorden!

Zit je met je handen in je haar? De kapster van Lekker in het Leven beantwoord je vragen!


Hoe krijg ik krullen in mijn steile haar?
Rol warmterollers in net gewassen, droog haar. Haal die er voorzichtig weer uit nadat ze volledig afgekoeld zijn. Met wat glanzende crème kan je je krullen extra accentueren.

HaarvragenIk heb erg fijn haar. Kan ik het meer volume geven? Haarvragen
Natuurlijk! Gebruik een volumegevende shampoo die je haar niet verzwaart, zoals Aussie Aussome Volume collection. De shampoo en conditioner zijn speciaal ontwikkeld om fijn haar meer volume én bescherming te geven. En dé tip: hou je hoofd ondersteboven terwijl je je haar droogt.

Is het wel goed om gekleurd haar te stylen?
Gekleurd haar is inderdaad hittegevoelig. Kies dus voor een haardroger en een stijl- of krultang waarvan je de temperatuur kunt aanpassen. Braun heeft een speciaal gamma Satin.Hair7 speciaal voor gekleurd haar. Zo kan je je haar in alle zachtheid stylen.

Mijn haar is zo dof. Wat kan ik daaraan doen?
Een verzorgende shampoo zal wat helpen, maar let vooral op bij het drogen. Richt de haardroger naar beneden langs je haar, dan blijven de haarschubben mooi gesloten. Gebruik eventueel een glansspray voor extra glans. Nog een trucje: spoel je haar na het wassen met koud water.

Ik wil geen kroeshaar maar krullen. Lukt dat?
Krullend haar is van nature meestal wat droog en broos en gaat daardoor makkelijk kroezen. Gebruik dus het best goed hydraterende shampoos en conditioners en zet de haardroger op de lauwe stand.

Ik ben mijn krullen beu. Hoe krijg ik het glad?
Met een goede stijltang lukt dat beslist. Let er wel op dat je ze niet te lang op één plek houdt. Laat ze gewoon rustig door je droge haar glijden en gebruik altijd een product dat je haar tegen hitte beschermt.

Hoe hou ik mijn weerbarstig, dik haar in vorm?
Allereerst: stylingproducten zijn aan jou niet besteed. Droog je haar gewoon met een ronde borstel, je zal zien dat het dan soepeler valt.

Mijn haar golft al wat, maar hoe krijg ik echte krullen?
Dat lukt snel! Verdeel wat Aussie Mousse Curls & Shine door je haar en blaas het dan droog met een diffuserföhn met breed opzetstuk. Dat geef je haar meer volume. Ga daarna met de krultang aan de slag.

Haarvragen Hoe kan ik mijn gekleurde haar föhnen of stylen zonder het te beschadigen?
Gekleurd haar wordt kwetsbaar door de hitte van je föhn, stijltang of krultang. Bij de de Satin.Hair7 serie van Braun kun je de temperatuur zelf instellen. De föhn heeft zelfs een warmtestand speciaal voor gekleurd haar. Verder zorgen satinerende ionen ervoor dat het haar de kleurmoleculen beter vasthoudt.


Bekijk ook:
Coupe conditioner
Gezond haar in 10 stappen
Aussie

Braun Silk-épil 7771&7791 Dual Epilator Wet & Dry
Braun Silk-épil 7771&7791 Dual Epilator Wet & Dry
(1302)

Voor een langdurig gladde huid; ook onder water te gebruiken!

Ontdek nu!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...