Haarspelden zijn hot!

Haarspelden zijn hot!

Haarspelden zijn weer helemaal terug in de mode. Gebruik ze ter decoratie of om je haar mee vast te zetten of op te steken. Geef jouw look een persoonlijk tintje met een mooie (zelfgemaakte) haarspeld!


Functioneel of decoratief
Op de ‘catwalk’ dragen de modellen de spelden niet alleen om hun haar op te steken of hun pony opzij te houden. Nee, het zijn decoratieve accessoires en ‘eye catchers’ geworden! Een paar dezelfde spelden onder elkaar in één staart is dus super trendy. Spelden met strikjes zijn ook weer terug van weggeweest. Er zijn zelfs spelden met een voile te verkrijgen, net kleine hoedjes!

Glamour spelden
Glimmende spelden met steentjes en parels zijn helemaal hot. Je kunt het zo gek niet bedenken, of je ziet het op de (catwalk) haarclips: bloemetjes, pauwenveren, knoopjes, vruchtjes, veren, vlinders, lintjes, glittertjes of kraaltjes. Hou jij van een ‘glamour look’? Kies dan voor een clip die weelderig bezaaid is met gekleurde (Rhinestone) kristalletjes!

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Jouw stijl
Wil je een speld die precies bij jouw outfit, tas of andere accessoires past? Ga dan lekker zelf aan de slag! Pak een oude haarclip, lijm en zoek er dan bijpassende stof, steentjes, lintjes en kraaltjes bij. Je kunt natuurlijk ook een oude armband uit elkaar halen en de kralen hergebruiken. Binnen enkele minuten heb jij een unieke speld in jouw stijl. Even laten drogen en showen maar! Tip: pimp je oude haarspelden gezellig samen met jouw vriendinnen. Maak er een gezellige meiden-middag met hapjes en drankjes van.


Ontdek al onze mode & beauty tips op Style United

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279