Glanzend gezond haar: ja ik wil!

Glanzend gezond haar: ja ik wil!

Van nature glanzend gezond haar is maar weinig vrouwen gegeven. Help de natuur een handje met het juiste verzorgingsritueel.


Stap 1: de basis
Glanzend gezond haar begint onder de douche. Een verzorgende en beschermende shampoo vermindert wrijving en beschadiging, verzacht droge uiteinden en voorkomt kroeshaar.

Stap 2: vocht vasthouden
Breng van wortel tot punt een conditioner aan met voedende bestanddelen die helpen vocht in te sluiten. Je haar wordt beschermd en zijn natuurlijke kracht wordt hersteld.

Stap 3: maskertje op maat
Verwen je haar één keer per week met een masker. Het werkt zodra het op je haar wordt aangebracht en bevat krachtigere verzorgende ingrediënten dan gewone conditioner. Het maakt je haar veerkrachtiger en houdt kroeshaar onder controle. Gewoon inmasseren en na twee minuten zorgvuldig uitspoelen.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 4: tot in de puntjes
De finishing touch: breng net voor het drogen een serum aan op de puntjes van je haar, of op droog haar. Het beschermt, voedt en verzorgt je haar extra en maakt het glanzend gezond.

Stap 5: net bij de kapper vandaag?
Wat extra aandacht doet alles en iedereen goed, ook je haar! Show trots je glanzende gezonde lokken aan je vriendinnen...

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...