Geef je haar een passend herfstkleurtje.

Geef je haar een passend herfstkleurtje.

Dit seizoen zijn de haarkleuren mooier dan ooit. Prachtige tinten in veel nuances, vaak aangevuld met extra glans. Je krijgt vanzelf zin in een nieuw kapsel! Hoe weet je welke kleur bij je past?


Geef je haar een passend herfstkleurtje.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Ga je voor een knalkleur of hou je het heel natuurlijk? Helemaal anders of dichtbij je eigen kleur? Het belangrijkste is dat je nieuwe haarkleur bij jou en je karakter past én bij de kleur van je huid en je ogen. Wat vind je mooi en waar voel je je prettig bij? Lekker in het Leven geeft je een paar richtlijnen om blunders te voorkomen. Vraag advies aan je kapper of een styliste en bereid je goed voor als je zelf gaat kleuren.

Ben je een zilver- of goudtype?
Elk mens heeft een eigen kleurenpalet. Dat is gebaseerd op je huidskleur, de kleur van je ogen en de natuurlijke kleur van je haar. Vroeger werden deze kleurenpaletten volgens de seizoenen verdeeld. De zachte kleuren van de lente, de koele tonen van de winter, de warme gouden zomertinten en de rijke aardetonen van de herfst. Tegenwoordig werken kleuradviseurs met een eenvoudige standaard: zilver of goud. Welk type je bent, stel je simpelweg vast door gouden en zilveren juwelen tegen je huid te houden. Als zilveren juwelen meer schitteren bij je huid, dan ben je zilver. En andersom als goud meer schittert, dan ben je goud. Zilver zal in dat geval altijd iets doffer lijken.

Zilver? Koele tonen
Zivertypes zien er het beste uit met koele tonen: kleuren die neigen naar blauw, violet en zwart. Ze kunnen met gemak haarkleuren dragen die variëren van zwart tot platina. De basishaarkleuren van een zilveren persoon bestaan uit diverse nuances blauw en violet. Dat klinkt gek, maar leg vergelijk de kleuren maar eens met kopertinten: dan zie je snel genoeg welke kleuren meer blauw in zich hebben.

Goud? Warme tinten
Een goudtype komt beter tot haar recht met een warmer en rijker palet van roodtinten, oranje, bruin, bordeaux en sommige donkere groentinten. Hun natuurlijke haarkleur kan variëren van licht goudblond tot donker aubergine en bruin. Het goudtype heeft basishaarkleuren die variëren van rood tot oranje.

Nog een tip:
Eén kleur kan wat saai ogen, meerdere nuances in dezelfde sfeer geven een levendiger kleurbeeld.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279