Feestelijk haar

Feestelijk haar

Opgestoken haar is dit jaar hét kapsel voor de feestdagen. Lekker in het Leven geeft je haarstylingtips voor kerst, oudjaar en andere feestjes.


Opgestoken kapsels
Deze winter zijn klassieke, vrouwelijke kapsels weer helemaal terug. Vooral de door de jaren ’50 en ’60 geïnspireerde kapsels. Denk aan de suikerspin of nonchalante kapsels à la Brigitte Bardot. Dus dames, haal die toupeerkam dus maar weer tevoorschijn. Natuurlijk zijn er heel veel variaties mogelijk: met of zonder sixties haarband, met een lage paardenstaart of elegante vlechten.

Parels in je haar
Heb je geen haarband? Je hebt vast nog wel een (lang) parelsnoer in de kast liggen. Steek je haar op en gebruik de parelketting als diadeem. Gemakkelijk én super feestelijk! Ook trendy én elegant: met steentjes bewerkte ‘embellished’ haaraccessoires.

Sexy & Sleek look
Voor deze look draait alles juist om glad en glanzend haar. Bijvoorbeeld strak naar achter in een (halve) knot zoals bij Thierry Mugler of Nicole Fahri. Een loeiend strakke ‘Chanel’ paardenstaart mag dit jaar ook. Voor een party proof ponytail verberg je het elastiekje onder een goudkleurig lint.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Tip van Mariëlle Bastiaansen:
“Deze Sleek Look is gemakkelijk te creëren, maar pas op. Haar dat zo glad, strak en glanzend in model zit en nog een beetje vochtig is blijft strak zitten, maar zodra het begint te drogen loop je het risico dat de kleine haartjes bij de contouren los gaan laten en zelfs kunnen gaan pieken of krullen. Zorg altijd dat in de contouren extra Max Hold Mousse zit en föhn dit helemaal glad en droog. Als je daarna ook nog de Max Hold Haarspray gebruikt weet je zeker dat het fantastisch blijft zitten!”

Weet jij nog een super feestelijke kapsel ? Deel jouw tip op Lekker in het Leven en inspireer anderen!


Ontdek al onze mode & beauty tips op Style United

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279