Ervaar de sensatie van OIL Reflections van Wella Professionals

Ervaar de sensatie van OIL Reflections van Wella Professionals

Bereid je voor op de verrukkelijke nieuwe OIL Reflections van Wella Professionals. Deze haarolie, die super lichtgewicht is en het haar niet zwaar maakt zoals andere oliën vaak doen, is ontworpen om resultaten te bieden die je met al je zintuigen waarneemt.


De lichtgewicht olietechnologie in OIL Reflections van Wella Professionals is versterkt met een weldadige melange van macadamia-olie, avocado-olie en vitamine E (bekend als antioxidant); deze zinnenstrelende olie verzorgt het haar zodat het glad en glossy wordt – simpelweg verrukkelijk om te zien en te voelen.

See

Het moment dat je Wella Professionals OIL Reflections in je haar aanbrengt, kun je het verschil zien. De olie brengt een glans aan op je natuurlijke haarkleur, highlights of kleuring en omhult elke haar afzonderlijk met een gewichtloze, natuurlijk uitziende glinstering.

Touch

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

OIL Reflections belooft een verschil dat je voelt tot in je vingertoppen. In tegenstelling tot andere haaroliën, die vet kunnen aanvoelen en het haar kunnen verzwaren, houdt deze super lichtgewicht olie het haar licht en laat het heerlijk zacht aanvoelen.

Sense

Met de betoverende en warme aroma's is OIL Reflections gewoonweg een verrukkelijk product om te gebruiken. Zie het als je favoriete dagcrème met essentiële oliën. OIL Reflections van Wella Professionals heeft een zalige geur met een combinatie van vanille, amber en musk voor een sensuele beleving van haarverzorging die je geweldig zult vinden.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279