Elke ochtend een ander kapsel

Elke ochtend een ander kapsel

Breek met je routine en verander van kapsel. Lekker in het Leven heeft een paar trucs waar je níet voor naar de kapper hoeft.


Scheiding
Het lijkt misschien vanzelfsprekend, maar het zorgt echt voor een opvallend verschil: verander de kant van je scheiding. Dat zorgt voor meer volume en je haar en je gezicht komen vanuit een heel andere hoek mooi tot hun recht.

Pony
Maak een pony door je langste haren naar achteren te kammen en de kortste op je gezicht te laten vallen. Of je kunt je haar van opzij breed over je voorhoofd kammen en het, met behulp van een beetje lak, achter je oor vastzetten.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Manen
Geef je volume een boost. Na het wassen drogen met een handdoek en wat ultra strong gel op je haarwortels aanbrengen. Droog je haar dan met een lauwe haardroger, terwijl je het oplicht en op de wortels blaast. Je haar gaat dan onmiddellijk de hoogte in.

Meer tips? Geef ze door!
Er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden om, zonder dat je naar de kapper gaat, er anders uit te zien. Steek het op als je je haar altijd los hebt, of laat het los als je gewend bent het op te steken. Geef het tijdelijk een andere kleur, of zet krullen. Gebruik je fantasie! En heb jij nog tips? Geef ze aan ons door!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

pepper

pepper

gemeld

ja oke voor als je ze laat groeien

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279