Een heerlijke massage om je haar op te peppen

Een heerlijke massage om je haar op te peppen

Deze snelle en eenvoudige massagetechniek geeft je haar zachtheid en glans. Het stimuleert de doorbloeding en bevordert de groei. Ontdek hoe je je haar op de juiste manier in topconditie houdt.


Voordelen 
Je zorgt maar beter goed voor dit deel van je lichaam: de spanning die zich op je hoofdhuid opbouwt, kan de doorbloeding blokkeren en ervoor zorgen dat je haar er futloos uitziet. Een paar minuutjes per dag volstaan om de bloeddoorstroming op gang te brengen, het haar te verluchten en te voeden, en het stevigheid en glans te geven... Door een massage neemt je haar de behandelingen (maskers, conditioner...) beter op en is het beter bestand tegen invloeden van buitenaf, zoals kou, vervuiling, wind enzoverder. Een ander voordeel is de ontspannende werking, die zelfs de meest gestressten onder ons kalmeert... Een massage doet alleen maar goed!

Hoe ga je tewerk?

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid
  • Plaats je handen met gespreide vingers op weerszijden van je hoofd en maak cirkelvormige bewegingen met je vingertoppen om de hoofdhuid los te maken. Je kunt dit doen terwijl je de shampoo inmasseert om de doorbloeding te stimuleren, of je kunt dit doen met olie (jojoba, sesam enz.) of shea butter om erg droog haar te voeden.
  • Je kan ook de doorbloeding van de hoofdhuid stimuleren door erin te knijpen. Hoe doe je dat? Leg je handen aan de zijkant van je hoofd en beweeg ze zachtjes naar elkaar toe. Doe dit altijd van beneden naar boven, vanaf de nek naar voren en vanaf de bovenkant van je oren naar je kruin. Zo volg je de richting van je bloedstroom en kan het bloed sneller verdelen rond je hoofdhuid.
  • Ga zitten met je ellebogen op tafel om je hoofdhuid te masseren en laat je hoofd lekker losjes hangen. Spreid en sluit je vingers over je hele hoofdhuid. Begin bij de nek en ga zo naar boven. Herhaal die beweging in de tegenovergestelde richting, van de voorkant naar de nek...

Bekijk ook:
Vijf gouden regels voor geweldig haar
11 geheimen van de pro’s voor het allermooiste haar

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...