Cairo Look – stijlvol voor een avondje uit

Cairo Look – stijlvol voor een avondje uit

Alle blikken zijn op jou gericht als je de kamer binnenkomt. Deze glamourlook lijkt een creatie van een topkapper, maar is het niet. Volg ons stappenplan en dan krijg jij binnenkort overal bewonderende blikken!


Stap 1: grondig borstelen
Borstel eerst je haar naar achteren met de Satin Hair 7 borstel. Zo verfris je je haar na een lange en vermoeiende dag en je geeft het meteen de nodige glans voor een avondje in stijl.

Stap 2: overzichtelijk opsplitsen
Neem met duimen en wijsvingers een streng haar op de bovenkant van je hoofd op. Begin aan je haarlijn ter hoogte van de uithoeken van je wenkbrauwen en ga naar het midden. Verdeel dit deel van je haar in kleinere stukken, evenwijdig met je haarlijn.

Stap 3: volume creëren en fixeren
Kam elk deel naar achteren en kam het op door het van zo’n 3 cm hoog naar de wortel toe te drukken. Zo creëer je volume en hoogte. Start achteraan en werk naar voren toe. Spray wat haarlak op elk deel om het volume te fixeren.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 4: een zachte gladde finish
Bind het naar achteren gekamde haar samen in een losse, platte paardenstaart op de achterkant van je hoofd. Borstel je haar met de Satin Hair 7 borstel, maar gebruik alleen het uiteinde van de borstelharen voor een gladde finish. Fixeer met haarspelden en haarspray.

Stap 5: glamourkapsel met houdbaarheidsgarantie
Dit stijlvolle kapsel voegt meteen een vleugje glamour toe aan je uitstraling. En het blijft moeiteloos in model, de hele avond lang.


Ontdek al onze mode & beauty tips op Style United

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279