Bizarre en prettige anti-roosoplossingen ? Het kan ook eenvoudiger dankzij head&shoulders!

Bizarre en prettige anti-roosoplossingen ? Het kan ook eenvoudiger dankzij head&shoulders!

Graag stellen we je voor aan Sjoerd, Lars en Henny die zich in wel héél opmerkelijke bochten wringen om van hun roos af te komen… Opblaasbare schoudervullingen, een anti-roos drone of mondwater sprinklers, zij zijn werkelijk tot álles bereid om van hun roos af te komen.


Deze heren zijn niet de enigen die te maken hebben met roos. Onderzoek toont aan dat 50% van de wereldbevolking wel eens last heeft van roos. Het kan dus iedereen van ons overkomen! Toch hoor je bijna nooit iemand over dit probleem – omdat je je hiervoor schaamt, of omdat het niet het meest sexy onderwerp is om te bespreken. Maar zijn de huis-tuin-en-keukenoplossingen van Sjoerd, Lars en Henny dan echt de beste remedie tegen roos?

Hoe vermakelijk de oplossingen van deze heren ook zijn, er is ook een eenvoudigere én effectievere manier om van roos af te komen: head&shoulders – it just works!

Naast de anti-roos werking bieden de verschillende producten binnen de head & shoulders collectie tal van extra voordelen! We zijn niet voor niets de nummer 1 anti-roosshampoo van Nederland!* Wat zeggen we – head&shoulders is zelfs de nummer 1 shampoo van de wereld!**

* P&G resultaten gebaseerd op Nederlandse verkoopcijfers van Nielsen over de periode juli 2013 - juni 2014
** P&G resultaten gebaseerd op wereldwijde verkoopcijfers van Nielsen over de periode juli 2013 - juni 2014

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279