Bescherm je huid en haar tegen de zon

Bescherm je huid en haar tegen de zon

In de zomer (en winter) zon krijgen jouw huid én haar het flink te verduren. Je kunt dus vast wel wat praktische beschermtips gebruiken. Want Lekker in het Leven geeft om jouw huid en haar!


Water, douchen en drinken
Chloor en (zee)zout drogen je huid en haar uit. Douche dus nadat je gezwommen hebt. Verzorg je huid met een lekkere bodylotion en zonnebrand en gebruik een verzorgende shampoo en conditioner. Wist je dat veel drinken niet alleen goed voor je huid, maar ook goed voor de hydratatie van jouw haar is? Probeer dus 8 à 10 glazen per dag te drinken.

zon

Wolken en bergen
Een bewolkte lucht betekent niet dat er geen schadelijke UV stralen doorheen komen. Bescherm jouw huid dus óók op een grijze dag met zonnebrand crème. In de bergen ben je dichter bij de zon en is de straling dus sterker. Ligt er sneeuw? Dan weerkaatst de sneeuw de zonnestralen nog eens extra. Goed insmeren dus! Tip: gebruik dagelijks een dagcrème met ingebouwde SPF.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bescherm je huid
Stranddagje? Smeer je dan niet één keer, maar regelmatig in. En nee, een gebruinde huid biedt geen bescherming. Dus ook als je makkelijk bruin wordt, gebruik dan toch een zonnebrandcrème. En zoek op het heetst van de dag lekker de schaduw op. Maar let op, zet de parasol wel in het gras, zodat het gras de omringende zonnestralen absorbeert. Een stenen ondergrond weerkaatst het zonlicht toch nog op jouw huid. En zo kun je alsnog verbranden!

Bescherm je haarzon
Bescherm je gezicht, schouders en haar met een vrolijke shawl of een grote hoed met een brede rand. Steek je lange haar op, zodat je ook jouw (droge of gespleten) haarpuntjes uit de zon houdt. Voor dames met kort haar, is een kekke ’bandana’ vaak al voldoende. In de winter kun je jouw haar (tegen kou, wind en zon) met een hippe pet, muts of classy hoedje beschermen. Je kunt je haar ook een ’protective shield’ geven door styling producten met ingebouwde SPF te gebruiken. Tip: een goede conditioner werkt ook als een barrière!

Op zoek naar een fijne conditioner voor jouw haar? Probeer de Wella Pro series, je kunt kiezen uit Volume, Color, Repair en Shine.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279