Behandeling van roos

Behandeling van roos

Wil je het goede nieuws of het goede nieuws? Eerst het goede nieuws dan maar: bij regelmatig gebruik van head & shoulders heb je geen last meer van roos*. En het goede nieuws? Met head & shoulders krijg je nu ook mooi haar dat zacht en soepel voelt en dat goed in model te brengen is.


Elke shampoo en conditioner van head & shoulders helpt de conditie van de hoofdhuid te herstellen, roos te bestrijden en maakt je haar zacht en goed in model te brengen. Bij de bestrijding van roos is het gebruik van een shampoo en conditioner samen nog effectiever. Als je jouw normale conditioner vervangt door een conditioner van head & shoulders, wordt deze effectiviteit zelfs met 78%** vergroot. Dr. John Gray, een van onze toonaangevende experts op het gebied van haar en hoofdhuid, heeft een paar tips om optimaal gebruik te maken van de producten van head & shoulders:

  • Gebruik head & shoulders regelmatig: Het is mild genoeg voor dagelijks gebruik en heeft een aangename geur. Er zijn zelfs meerdere geuren verkrijgbaar. Voor elk wat wils.
  • Bij het aanbrengen van de shampoo moet je deze over de volledige hoofdhuid verspreiden.
  • Gebruik een conditioner van head & shoulders. Als je een ander merk conditioner gebruikt zonder anti-roos werking, worden bepaalde anti-roos bestanddelen weggespoeld. Bij een normale conditioner wordt tot 70% van het anti-roos bestanddeel ZPT, dat wordt afgezet door head & shoulders shampoo, weggespoeld.
  • Dep je haar droog. Door je haar ruw droog te wrijven, kan het beschadigen. Wees ook voorzichtig bij het drogen van je haar. Een te warme föhn kan je haar beschadigen.
Head&Shoulders Voedende verzorging
Head&Shoulders Voedende verzorging
(5)

Voedt haar en hoofdhuid

Ontdek nu!

Als je je hieraan houdt, zal je al snel geen last meer hebben van een jeukende en schilferige hoofdhuid maar zie je alleen maar prachtig en gezond haar.

**head & shoulders shampoo en conditioner versus head & shoulders shampoo en normale conditioner.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279