6 no-nonsense kapsels

6 no-nonsense kapsels

Je wordt wakker, helemaal fris en uitgerust. Klaar voor een topdag! Tot je in de spiegel kijkt... Je haar lijkt wel ontploft. Deze 6 no-nonsense looks doen je in een mum van tijd weer stralen.


Doe de droogshampoo!

Bad hair day omdat je je haar niet op tijd hebt kunnen wassen? Overkomt ons allemaal wel eens. Probeer een droogshampoo. Droogshampoos ontvetten je haar en geven het glans en vitaliteit.

Losse knot

Lelijk eendje wordt mooie zwaan met deze lage en losse knot. Belangrijk bij deze look is dat je het vooral niet té perfect wilt hebben. Verzamel al je haar in een lage paardenstaart bovenaan in je nek en maak die vast met een elastiekje. Rol je staart op in een cirkel en zet ‘m vast met schuifspeldjes. En klaar! Zo simpel is het.

Hoge knot

Voor een beetje variatie – en een instant facelift – kun je ook een knot op de kruin van je hoofd maken. Verzamel al je haar in een hoge paardenstaart en maak die vast met een elastiekje. Rol je staart in een cirkel en zet ‘m vast met schuifspeldjes.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Ga voor een mooie haarspeld

Nee, een afleidingsmanoeuvre is niet alleen een militaire tactiek. Kies een mooi haaraccessoire en niemand die het haar er om heen nog ziet. Een kleurrijke sjaal, vintage speld of een haarspeld met veertjes leiden iedereen af. Werkt elke keer weer.

De truc met de stijltang

Weet je echt geen raad meer met je haar, en heb je vijf minuutjes tijd? Haal dan je stijltang boven. Je hoeft slechts één keer over de lokken te gaan en je haar wordt door de warmte van de tang meteen glad en glanzend. Zo tem je dus een wilde haardos!

Kunst- en vlechtwerk

Ook al heb je niet zo'n lang haar, een vlecht haalt meteen je haar uit je gezicht en maakt alles minder saai. Heb je ervaring, varieer dan eens met een visgraatvlecht of vlecht je haar in. Is vlechten helemaal nieuw voor jou of heb je er gewoon geen zin in, maak dan een dunne vlecht aan elke kant van je hoofd ter hoogte van je slapen en zet die achteraan je hoofd vast met een elastiek. Voeg er een speld of lint aan toe voor de perfecte finishing touch.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279