5x doe-het-zelfkapsels

5x doe-het-zelfkapsels

Steel de show – op je werk én tijdens een avondje uit – met deze vijf doe-het-zelfkapsels.


doehetzelf

Paardenstaart met volume
Met zijn hoge kruin en zachte romantische golven is deze lage paardenstaart kantoorproof, maar ook meteen partyklaar.

Hoe?
Toupeer voorzichtig en langzaam je volledige haar, behalve de voorste zijpartij (alleen de basis van de wortels). Als elk deel gedaan is, fixeer het dan met een haarspray. Om het volume eruit te krijgen na het feest, kam je je lokken in de douche met een conditioner en een kam met wijde tanden.

Tip: Gebruik een volumegevende shampoo en conditioner en breng een volumegevend schuim aan om je haar droog te blazen met een ronde borstel.

doehetzelf

Retro glad
Dit op de fifties geïnspireerd kapsel helpt het haar uit je ogen te houden – beter om je laptop te zien en als aanvulling op je nieuwe cocktailjurk.

Hoe?
Voor meer volume en textuur, skip de steiltang en gebruik gewoon je haardroger. Je krijgt zachte en rechte resultaten met veel beweging. Neem alleen de bovenste stukken van je haar, start bij de voorste haarlijn (7 à 8 cm) en trek het strak naar je kruin, zet vast met schuifspeldjes.

Tip: Gebruik een versterkende shampoo en conditioner om je haar te beschermen tegen de hitte van de styling en een splitherstellende crème om gespleten punten te herstellen en je haar te beschermen tegen beschadiging.

doehetzelf

Zijdelingse chic
Een zijdelingse paardenstaart kan al snel erg schoolmeisjesachtig overkomen. Niet als je hem onder je oor maakt, waar hij natuurlijk op je schouders kan vallen en meer bij je leeftijd past.

Hoe?
Start met de natuurlijke slag van je haar om kroeshaar tot een minimum te beperken. Draai je haar van de middenscheiding naar de punten rond een dun krulijzer. Voor je je haar in een paardenstaart doet, borstel je kruin en voorste haren in de richting die je wilt, voeg voorzichtig hoogte toe door de achterste kruin te touperen. Zet het haar vast met een elastiekje, borstel je paardenstaart uit en gebruik een zachte gel langs de zijkanten om ‘m vast te zetten en loszittende haartjes in bedwang te houden.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Tip: Gebruik een anti-frizz shampoo en conditioner om je lokken te helpen versterken tegen schade. Tegelijkertijd hou je wapperende lokken in toom en voeg je een zijdezachte finish toe.

doehetzelf

Piekfijne pony
Deze basic pony krijgt een extra dankzij de lokken die vanop je hoofd vertrekken en rakelings langs je ogen gaan. De rest van je haar heeft weinig onderhoud nodig. Combineer deze pony met zachte losse golven voor ’s avonds, of laat ze casual warrig voor overdag.

Hoe?
Droog je pony recht naar beneden met een ronde borstel. Voor extra zachtheid haal je enkel de punten van je pony door de steiltang. Kam je haar met je vingers naar de zijkant en spray ze met lak op hun plaats.

Tip: Gebruik een zachte anti-frizz shampoo en conditioner. Die houden kroeshaar in bedwang, voor een zijdezachte look.

doehetzelf

Hollywoodgolven
Een glamourous haarstijl is altijd een topper, vooral als je je lokken een opvallende kleur geeft.

Hoe?
Breng mousse aan op vochtig haar, droog dan je lokken recht met een brede platte borstel. Gebruik medium rollers om de achter- en zijkanten van je haar naar beneden te rollen. Gebruik kleinere dunnere rollers aan de voorkant en rol naar achteren toe. Om een vloeiende golf te krijgen, borstel je je haar naar achteren en maak je het zacht met je hand. Gebruik een hittebeschermende glansspray.

Tip: Gebruik een natuurlijke haarkleuring die grijze haartjes voor 100% bedekt. Een kleuropfrisser geeft je haar na twee weken een extra boost.


Ontdek al onze mode & beauty tips op Style United

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279