5 onmisbare tools voor je haar

5 onmisbare tools voor je haar

Stap een beautywinkel binnen en je zal er schappen vol stylingaccessoires aantreffen. Maar hoe maak je het verschil tussen een must en een gril? Ik verklap je alvast wat volgens mij dé 5 tools zijn die elke vrouw in huis moet hebben!


1. Een grove kam
Investeren in een grove kam is een must! Je haar kammen wanneer het nog nat is het slechtste wat je kan doen omdat het zo gemakkelijk kan breken. Dames, niet doen dus! Het goede nieuws is echter dat je met een grove kam je haar wel kan ontwarren zonder het te beschadigen. En, het is ook een goeie manier om je droge haar te stylen zonder de krullen of golven er helemaal uit te kammen.

2. Een sterke haardroger
Om je haar vlotjes te kunnen föhnen heb je een krachtige haardroger nodig. Geloof me, als je er nog eentje uit 1986 gebruikt, spendeer je hoogstwaarschijnlijk veel te veel tijd aan je haar. Sterke haardrogers kunnen de duur van het föhnen halveren en zijn ideaal voor een gladde en glanzende look.

3. Een stijltang
Ik kan niet meer zonder! Het maakt je haar glad, geeft je krullen, is ideaal voor een touch up… Volgens mij echt een must have in elke badkamer!

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

4. Een goede borstel
Je hebt zeker geen la vol haarborstels nodig. Slechts één waarvan het materiaal en de vorm bij jouw haartype passen. Borstels van varkenshaar herverdelen de natuurlijke olieën door je haar en zorgen zo voor een mooie glans. Het is ideaal om je haar glad te maken of je haar bij elkaar te houden tijdens het stylen of krullen. Nylonborstelhaar glijdt vlot door alle haartypes haar. De meeste nylonharen bieden enige flexibiliteit en trekken of rukken niet aan klitten. Goed voor wie ‘wat wilder’ haar heeft.

5. Een krultang
Zachte en losse krullen zijn dé trend van het moment. De gemakkelijkste manier voor jou om zo’n look te creëren? Een krultang. Met of zonder clip, een krultang geeft je steeds weer opnieuw mooie en zachte krullen.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Kristina

Kristina

gemeld

Ik heb erg sterk krullend en pluizig haar. Juist de bovenstaande tools zijn voor mijn haar niet geschikt. Tips voor mijn soort haar?

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279