5 haarstijlen waarmee je gemakkelijk kunt sporten

5 haarstijlen waarmee je gemakkelijk kunt sporten

Voor de sportieve vrouwen die er genoeg van hebben dat hun haar in het gezicht hangt, zijn dit vijf goede ideeën voor een kapsel waarmee je gemakkelijk kunt sporten.


Hoe doen we ons haar als we gaan sporten? Niets vervelender dan een lok in je mond of ogen als je middenin je work out zit. Elastiekjes en speldjes zijn met andere woorden onmisbaar tijdens een sessie yoga of fitness of een partijtje tennis. Maar kunnen we die eeuwige paardenstaart een andere look geven?

Voor een goed sportkapsel hoef je geen enorme moeite te doen: we houden gewoon het haar uit onze ogen door onze pony en loshangende haarlokken goed vast te maken. Met lang haar is een hoog kapsel ook prettig als je wilt voorkomen dat je het te warm krijgt in je hals of dat er haar op je rug blijft plakken.

Kapsel om te gaan sporten

De paardenstaart anders: Natuurlijk blijft de paardenstaart een klassieker, maar niets houdt ons tegen om er een vleugje fantasie aan toe te voegen. Kies voor losjes laten hangen of hem wat tegenkammen om volume te geven, en probeer eens het elastiekje te verbergen door er een haarlok in te rollen! Elegant en toch effectief.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

De haarvlecht: Met een vlecht blijft het haar gemakkelijk uit de ogen en je krijgt het niet te warm. Varieer de brave versie met wat meer punch, op de zijkant gevlochten. Een vlecht is bovendien heel snel gemaakt met varianten als de fish tail of een vlecht met vier haarlokken!

De knot:Een knot is niet alleen voor danseressen, het tegenovergestelde zelfs! Zijn er nog andere turnsters en yogafanaten die dit een mooi en praktisch kapsel vinden? Met een goede knot zal je nooit last hebben van haar tijdens het sporten, welke pose je ook aanneemt.

De hoofdband: Het ideale accessoire als je een korte pony hebt of opstandige lokken die toch gewoon in je gezicht hangen. Bovendien een retro klassieker als je voor een zweetband kiest! Bijkomend voordeel is dat een haar- of zweetband zich aanpast aan ieder kapsel.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279