11 geheimen van de pro's voor het allermooiste haar

11 geheimen van de pro's voor het allermooiste haar

Zoals iedere vrouw wil je mooi, zijdezacht en glanzend haar... Dat is niet zo moeilijk, als je de raad van de experten opvolgt! Ontdek de beste kappertips, speciaal voor jou hier samengebracht.


1) Bereid je voor op een kleuring
Voor je je haarkleur verandert, slaap je best met een masker of nachtverzorging op je haar. Waarom? Het beschermt je haar en zorgt ervoor dat het niet wordt beschadigd door de kappersproducten die een beetje agressief kunnen zijn. We bevelen een Aussie 3 Minute Miracle verzorging aan

2) Vermijd uitdrogen
Voelt je haar zo droog aan als stro? Gebruik regelmatig vochtinbrengende producten zoals een masker of conditioner om het te voeden. Het zal onmiddellijk zijn soepelheid en glans terugkrijgen.

3) Raak het niet aan
De hele dag met je handen in je haar zitten, kan het verzwakken en beschadigen. Zorg er wel voor dat je het 's avonds grondig borstelt (bij voorkeur met een natuurlijke borstel van bijvoorbeeld varkenshaar) om het te verluchten.

4) Spoel het voor extra power
Een flinke scheut koud water op het einde van de douche geeft je hoofdhuid een boost, net zoals je lichaam... Heerlijk verkwikkend om je dag goed te beginnen!

5) Gebruik klei
Voor haar dat te vet is, kan je een zelfgemaakt masker gebruiken van groene klei en water. Breng dit op en laat het een kwartiertje intrekken alvorens het grondig af te spoelen. Onmiddellijk resultaat!

6) Droog het goed
Nadat je je haar hebt gewassen, dep je het droog met een handdoek zonder te wrijven, zodat het niet beschadigd raakt of afbreekt. Haar is fragiel!

Aussie Miracle Nourish 3 Minute Miracle
Aussie Miracle Nourish 3 Minute Miracle

Aussie 3 Minute Miracle: Miracle Nourish voor lang haar

Ontdek nu!

7) Vertrouw nooit een elektrische haardroger
Let op met haardrogers die te warm zijn en te dichtbij worden gebruikt! Gebruik liever een diffuser die natuurlijker en voorzichtiger droogt. Als je je haar natuurlijk laat drogen, ga er dan regelmatig met je handen door om het volume te geven.

8) Deel nooit je borstels
Je zou je tandenborstel nooit delen met een vriend. Hetzelfde geldt voor haarborstels en kammen: het is niet hygiënisch.

9) Let op je levensstijl
Je haar moet, net als je huid, boeten voor je uitspattingen! Blijf dus weg van vet voedsel, alcohol en tabak ... Doe ook voldoende aan sport en slaap genoeg. Je hele lichaam zal je dankbaar zijn!

10) Geef je krullen wat energie
Meng een glas bier bij je spoelwater voor levendige krullen. Die goede raad van onze grootmoeders is nog steeds van kracht

11) Masseer je hoofdhuid
Dit is erg heilzaam: het stuurt golven van plezier door je hele lichaam en verbetert de circulatie en haargroei, terwijl het de vorming van talg (vet) en schilfers op je hoofdhuid vermijdt.


Bekijk ook:
Een heerlijke massage om je haar op te peppen
Vijf gouden regels voor geweldig haar


Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Sammy-342

Sammy-342

gemeld

Ik vind dit echt hele goede tips. Bedankt voor het delen.

  • melden

blondine

gemeld

Ik ben altijd erg zuinig op mijn haar, ben nu bijna 64 en ik heb nog een lekkere dikke bos haar. Mijn kapster zegt vaak, wat heb je toch mooi haar en nu word het zilvergrijs. Dus gebruik ik alleen hele goeie producten waar ik achter sta. En deze tips zijn ook heel goed van jullie.

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...