Hoera!

hooray

Je bestelling is geplaatst. We hebben je een e-mail gestuurd.

Dichtbij

Mijn mandje

Uw monsters

Kies een monster om te bestellen

cashback

Bekijk de beschikbare aanbiedingen op maat voor u!

Selecteer uw verzendadres

4 haarverzorgingstips voor de zomer

4 haarverzorgingstips voor de zomer

0
In de zomerzon en aan het strand geef je extra aandacht aan je haar, zodat het zacht, glanzend en makkelijk te verzorgen blijft.

In de zomer geef je de voorkeur aan natuurlijke en snel gepiepte kapsels, die je haar lekker los laten. Maar dat staat niet voor verwaarlozing, want de zon, de hitte en de luchtvochtigheid zijn niet zo goed voor je haar. Gelukkig kom je met onze tips te weten hoe je deze zomer zorg draagt voor je haar!

Tip 1: bescherm je haar tegen de zon

Om je haar in de zomer gezond te houden, denk je allereerst aan een gezonde hoofdhuid! Het is altijd nog het beste dat je je hoofd bedekt onder een hoed, een petje of een ander accessoire. Zo houd je het hoofd koel en bescherm je je haar tegen de uitdrogende invloed van zon en wind … Als je geen hoofddeksel wilt dragen, kun je je kruin fris houden met een spray die je haar beschermt tegen uv-stralen, vooral wanneer je gaat zwemmen. Ontdek ook wat biergist kan doen voor je haar: een kuur van drie maanden voor je op vakantie vertrekt, geeft je haar tonus en veerkracht. De hele zomer lang!

Tip 2: gebruik een conditioner

Vocht, zeewater, zon en hitte stellen je haar sterk op de proef! Daarom is een conditioner voor je haar onmisbaar. Je vindt vast wel een gaatje in je toiletzak voor een Aussie Repair Miracle conditioner, zodat jouw haar altijd zacht, glanzend en makkelijk te kammen blijft. Voor een goede haarverzorging hoef je maar enkele minuten langer onder de douche te blijven staan: neem dan ook de tijd om je haardos te vertroetelen. Het is immers geen moeite om droog, breekbaar haar met het juiste product te herstellen en te ontkroezen!

Tip 3: nat stylen en aan de lucht laten drogen

Zolang de zomer duurt, mag je de haardroger in de kast laten liggen en je haar aan de lucht laten drogen. Omdat ze de zomerhitte al moeten doorstaan, is het niet nodig ze ook nog een haardroger aan te doen.

Je kunt je haar op natuurlijke wijze laten krullen door het nat te stylen. Zo zou je het kunnen vlechten zodra je uit de douche stapt en de vlechten de hele avond of zelfs de hele nacht in je haar houden om de volgende dag je prachtig gekruld haar in de spiegel te bewonderen!

Tip 4: natuurlijke kapsels voor lang haar

Als je lang haar hebt, is de vakantie een goede periode om losse, natuurlijke kapsels uit te proberen die maar enkele seconden tijd vergen. Dit zijn drie voorbeelden:

  • Een los ingevlochten kapsel bestaat in verschillende versies: Afrikaanse vlechtjes, de kronkelvlecht, de watervalvlecht, de schuine invlecht of Franse visgraatvlecht …
  • Een hoog knotje heeft het voordeel dat het je nek vrijlaat, zodat de zomerse hitte veel draaglijker wordt.
  • Een snel gemaakte half bun houdt je gezicht vrij, terwijl een deel van je lange haar vrij over je schouders valt.

En jij, wat is jouw favoriete haarverzorging en hoe bescherm jij je haar in de zomer?

0

Je reactie toevoegen

Beheer Cookies